Kelas FOREX (Price Action) & CFD (HSi) - RM69 shj!

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

Kelas FOREX (Price Action) & CFD (HSi) - RM69 shj!

#1

Post by anissophea » Wed Nov 16, 2016 11:06 am

Image


Kursus ini terbahagi kepada 3 tahap iaitu...


Sesi Beginner:
· Belajar tentang Economic Indicator
· Belajar Future Indicator dan Chart Pattern

Sesi Intermediate:
· Belajar tentang Sentimen Pasaran dan NEWS effect
· Belajar Price Action Psychology

Sesi Advance:
· Aplikasi SNRW strategy
· Belajar Market Volume Exhaustion effect - Exit strategy


*Sesi Optional - CFD (Hsi) : *Untuk Kelas Bersemuka Sahaja !
· Bagaimana untuk meramal aliran Trend berdasarkan Dow Jones Index
· Bagaimana untuk trade HSi melalui Maybank Online Stok (lebih dipercayai dari Broker Luar Negara)


*Kursus boleh diambil secara Online atau Bersemuka (1 to 1 Personal Coaching) di seluruh negara

Maklumat lanjut >> https://KLFX.blogspot.My


indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal indicator forex indicator forex terbaik indicator forex percuma free indicator forex best indicator forex adx indicator forex indicator forex download cci indicator forex trend indicator forex best indicator forex trading free download indicator forex alligator indicator forex stochastic indicator forex momentum indicator forex rsi indicator forex volume indicator forex macd indicator forex best trend indicator forex fractal indicator forex signal indicator forex leading indicator forex atr indicator forex zigzag indicator forex the best indicator forex volatility indicator forex zig zag indicator forex fractals indicator forex awesome indicator forex price action indicator forex fisher indicator forex teknikal
Last edited by anissophea on Thu Jun 28, 2018 1:25 pm, edited 1 time in total.


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#2

Post by anissophea » Wed Nov 16, 2016 11:06 am

Susah nak untung dalam Forex?

Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?

Tak pasti entry untuk FCPO ?

Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda, anda tidak perlu lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !



TIPS BURSA SAHAM : Anda akan dimaklumkan 2 ~ 3 kaunter terpilih beberapa kali seminggu.
Click Here To Zoom
Image


SIGNAL FOREX : Anda akan dimaklumkan Pair untuk trade, beserta target profit dan stop loss setiap pagi beberapa kali seminggu.
Click Here To Zoom
Image

SIGNAL FCPO : Anda akan dimaklumkan Waktu dan Harga FCPO yang sesuai untuk trade beberapa kali seminggu.
Image


....Semua ini hanya untuk RM15 sebulan !


Dengan hanya RM15 sebulan anda akan menerima :

- Tips Bursa Saham,
- Signal Forex
- Signal FCPO terus ke emel anda,

dan anda boleh membacanya di emel anda samada di PC atau Handphone.


*RM15 adalah harga promosi bulan ini (harga asal untuk setiap signal ialah RM180 sebulan !)

**Signal akan dihantar apabila terdapat SETUP yang optimum untuk masuk trading. Setup tidak akan berlaku setiap hari oleh itu signal akan dihantar 2 atau 3 kali seminggu.



UNTUK MELANGGAN SIGNAL SILA KE WEBSITE INI >> http://klfx.blogspot.com/p/klfx-free-forex-signal.html





.


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#3

Post by anissophea » Wed Dec 07, 2016 10:52 am

Saya ingin mengemukakan cerita yang menarik mengenai ekonomi dunia. Benar atau tidak? Saya serahkan kepada anda.


Sungguh menakjubkan. Ini adalah dunia yang gila! Artikel yang menarik ditulis oleh Pakar Ekonomi India


Jepun banyak berjimat dan menyimpan. Mereka tidak bebelanja banyak. Juga, Jepun mengeksport lebih daripada mengimport. Mempunyai lebihan dagangan tahunan melebihi 100 bilion. Namun Ekonomi Jepun dianggap lemah dan akan menjadi semakin lemah.


Amerika berbelanja banyak kecuali sedikit yang menyimpan. Juga US mengimport lebih daripada eksport.


Mempunyai defisit perdagangan tahunan lebih daripada $ 400 bilion. Namun, ekonomi Amerika dianggap kuat dan dipercayai untuk menjadi lebih utuh.

Tetapi dari mana Amerika mendapatkan wang untuk berbelanja? Mereka meminjam dari Jepun, China dan juga India.


Hampir semua negara lain menyimpan kecuali Amerika Syarikat yang berbelanja. simpanan global kebanyakannya dilaburkan di Amerika Syarikat, dalam dolar.


India sendiri menyimpan aset mata wang asing lebih daripada $ 50 bilion dalam sekuriti AS. China pula telah tenggelam lebih daripada $ 160 bilion dalam sekuriti AS. Kepentingan Jepun dalam sekuriti AS juga berjumlah berbillion dolar.


Keputusan :


Amerika Syarikat telah mengambil lebih daripada $5 trilion daripada dunia. Jadi, seperti yang dunia

berjimat dan menyimpan untuk Amerika Syarikat - Amerika yang bebas berbelanja. Hari ini, untuk mengekalkan perbelanjaan Amerika Syarikat, iaitu bagi ekonomi Amerika Syarikat untuk terus berkembang, negara lain terpaksa membayar $180.000.000.000 setiap suku tahun, iaitu $2

bilion sehari, ke Amerika Syarikat!


Cuba tanya soalan ini?


Mana yang telah melabur lebih, Amerika Syarikat di China, atau China di Amerika Syarikat? Amerika Syarikat telah melabur di China kurang daripada separuh daripada apa yang China telah laburkan di Amerika Syarikat.


Begitu halnya dengan India. Ia telah melabur di Amerika Syarikat lebih daripada $50 bilion. Tetapi Amerika Syarikat hanya melabur kurang daripada $20 bilion di India.


Mengapa dunia ini memandang Amerika Syarikat?


Rahsianya terletak pada perbelanjaan Amerika, bahawa mereka tidak menyimpan! Malah mereka menggunakan kad kredit mereka untuk membelanjakan pendapatan masa depan mereka. Mengetahui Amerika Syarikat berbelanja adalah apa yang menjadikan ia menarik untuk mengeksport ke AS. Jadi US mengimport lebih daripada apa yang ia eksport tahun demi tahun.

Keputusan:


Dunia ini bergantung pada penggunaan dalam Amerika Syarikat untuk pertumbuhannya. Dengan budaya mendalam penggunaan, Amerika Syarikat telah terbiasa dunia untuk memberi makan kepada penggunaan AS. Tetapi seperti Amerika Syarikat memerlukan wang untuk membiayai penggunaannya, dunia menyediakan wang.


Ia seperti pekedai memberikan wang kepada pelanggan supaya pelanggan terus membeli dari kedai. Jika pelanggan tidak akan membeli, kedai itu tidak akan mempunyai perniagaan, melainkan jika pekedai memberikan dana kepadanya. Amerika Syarikat adalah seperti pelanggan bertuah. Dan dunia ini adalah seperti pekedai tidak berdaya. Pembiaya.


Siapakah pekedai pembiaya terbesar Amerika? Jepunlah sudah tentu. Namun Jepun yang dianggap lemah. ahli ekonomi moden mengadu bahawa Jepun tidak berbelanja, jadi mereka tidak berkembang. Untuk memaksa Jepun untuk berbelanja, kerajaan Jepun yang mengurangkan kadar faedah simpanan hingga ia dikenakan pada penyimpan.


Itupun Jepun masih tidak membelanjakan (Tabiat tidak berubah, walaupun dengan cukai.) Simpanan pos tradisional mereka sahaja adalah lebih daripada $1.2trilion. Oleh itu, simpanan, bukan menjadi kekuatan Jepun, malah telah menjadi penyakit.


Oleh itu, apa yang kita pelajari di sini?


Sesebuah negara tidak boleh berkembang melainkan jika orang berbelanja, tidak menyimpan. Bukan sahaja berbelanja, tetapi meminjam untuk berbelanja.

Kata Dr. Jagdish Bhagwati, pakar ekonomi kelahiran India yang terkenal di Amerika Syarikat, kepada Manmohan Singh bahawa kaum India kuat menyimpan. Suruh mereka berbelanja, ke atas kereta yang diimport dan serius walaupun kepada kosmetik! Ini akan meletakkan India pada keluk pertumbuhan.


'Penjimatan adalah dosa dan perbelanjaan adalah suatu kebaikan.'


Tetapi sebelum anda mengikuti Neo Ekonomi ini, carilah beberapa orang bodoh untuk menyelamatkan supaya anda boleh meminjam dari mereka dan menghabiskannya!!! Dunia berada dalam keadaan ekonomi yang huru hara!


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#4

Post by anissophea » Wed Apr 19, 2017 1:15 pm

Buku Cara Menjadi Billionaire Selepas Bersara - RM30


SINOPSIS / DESCRIPTION:

Buku ini adalah TALIAN HAYAT TERAKHIR bagi mereka yang mahu menjadi pesara kaya.
Buku ini akan membongkar rahsia POWER untuk bersara kaya.
- Apakah erti BEBAS KEWANGAN untuk bersara kaya?
- Bagaimana merancang kewangan untuk bersara kaya
- Pendapatan aktif VS pendapatan pasif
- Kesilapan yang akan menjejaskan impian untuk bersara kaya
- Kerjaya bersara yang paling popular
ANUAR HANIF adalah penulis bebas dalam bidang perancangan kewangan, pelaburan & motivasi. Beliau sudah mempunyai sembilan buah buku di pasaran sekarang.




Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2016/01/buku-n ... endat.html





TERIMA KASIH


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#5

Post by anissophea » Wed May 17, 2017 9:35 am

Macam mana nak guna News untuk trade Forex



Pergi ke laman forexfacory. Kemudian, klik jam di sebelah atas kanan untuk seragamkan masa kalendar FF dengan waktu negara anda. Klik je “Match Automatically” lepas tu Save Settings. Dah siap, klik Logo FF di penjuru atas kiri untuk ke Homepage.



Klik pada Today dan pilih This Week > Apply Settings untuk memaparkan kalendar untuk 1 minggu berbanding 1 hari sahaja sebelum ini. Ini adalah penting supaya anda dapat merancang trade mingguan anda dengan lebih mudah.

Klik pada tarikh (???) untuk tukar view supaya tunjuk news untuk 1 minggu terus.

Akhir sekali, manfaatkan fungsi Filter (di sebelah kanan kalendar). Anda hanya perlukan 3 sahaja iaitu High Impact (merah), Medium Impact (oren) & Non-economic (putih). Low Impact (kuning) tak perlu kerana ia tidak banyak menggerakkan market. Untuk currencies pula, buangkan CNY kerana anda perlu trade major pairs sahaja.



OK, dah siap dah setting FF!

Pertama sekali, tengok sebelah kiri “Legend”. Di sini ada tips penting, iaitu data news akan menentukan currency akan menguat atau melemah. Hijau – Good News untuk currency tersebut. Kalau Merah – Bad News.

(NOTA: Jika Legend tersebut tidak muncul, anda perlu daftar akaun percuma FF terlebih dahulu. Klik pada “join Forex Factory” ketika langkah pertama)


Jika USD bad news, USD/XXX akan turun, manakala XXX/USD akan naik. Ia satu hubungan yang anda kena ingat sampai bila-bila. Ini contoh movement price USD/JPY sebaik sahaja news Personal Spending m/m 8.30pm diumumkan:



Bad news USD (0.1%, warna merah), jadi USD/XXX seperti USD/JPY turun tepat jam 8.30pm 29 April 2016 (waktu MT4 Fxcitizen adalah 12:30). Begitulah impak news. Ini contoh untuk medium impact news. Kalau high impact news, memang berdesup perginya!

“NEWS MANA SATU SAYA NAK TRADE NI?”

Bukan semua news akan memberi impak besar kepada movement pairs. Ada news-news tertentu sahaja. Salah satunya ialah Non-farm Payroll (NFP).


2 Teknik News Trading dan senarai news yang anda boleh trade, saya terangkan panjang lebar dalam kursus Forex di http://www.klfx.blogspot.com




.


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#6

Post by anissophea » Wed Jun 07, 2017 1:01 pm

LONDON: Parti Kebebasan UK (UKIP) yang anti-Kesatuan Eropah (EU) akan mengumumkan manifesto hari ini, mengaktifkan semula kempen pilihan raya yang digantung selepas serangan pengebom nekad di Manchester.

Rakyat Britain dijangka mengundi 8 Jun ini dengan tinjauan terbaharu diterbitkan sebelum serangan Isnin lalu menunjukkan parti Konservatif pimpinan Perdana Menteri Theresa May secara selesa mendahului Parti Buruh, walaupun dengan marjin kecil.

Dua parti utama itu akan memulakan semula kempen esok namun UKIP, yang menjadi tunjang utama mengetuai Britain keluar dari EU berkata, untuk memberikan maklum balas terbaik terhadap serangan itu adalah bermula secepat mungkin.

“Kami mengambil keputusan cara terbaik menunjukkan kepada pengganas bahawa kami tidak akan kalah, mereka tidak akan menang adalah dengan kembali beraksi,” kata pemimpin UKIP Paul Nuttall kepada radio BBC.

Sebelum serangan di Manchester, May terpaksa menarik balik rancangan memaksa penduduk berusia membayar lebih untuk penjagaan sosial selepas tinjauan pendapat ke atas partinya menurun separuh hanya dalam tempoh beberapa hari.

Dalam pilihan raya 2015, UKIP menerima hampir 13 peratus dalam undian namun hanya mendapat satu kerusi. – Reuters


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#7

Post by anissophea » Wed Jul 26, 2017 9:41 am

Buku Cara Membuka Bisnes Tadika - RM25



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Bisnes tadika adalah bisnes sektor keperluan. Oleh itu, ia sektor yang mempunyai daya tahan bisnes dan bagus diceburi. Sekalipun dalam ekonomi gawat, ibu bapa tidak akan memberhentikan anak mereka dari belajar di tadika.
Bisnes tadika adalah bisnes servis. Menjalankan bisnes tadika adalah serupa sebagaimana kita menjalankan bisnes servis yang lain. Pelanggan mesti berpuas hati dengan mutu servis yang diberikan.
Buku ini menyediakan panduan kepada individu yang memerlukan maklumat tentang proses, prosedur dan langkah yang betul untuk memulakan bisnes tadika..

ISI KANDUNGAN

Pengenalan Industri
Proses Penubuhan Tadika
Keperluan & Persediaan Am Sebelum Berbisnes
Kajian Pasaran
Pendaftaran Tadika
Strategi, Gol & Taktik
Strategi Operasi
Strategi Pemasaran
Kewangan
Kemahiran Preneurship



Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/07/cara-m ... -rm25.html





TERIMA KASIH


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#8

Post by anissophea » Wed Aug 16, 2017 1:06 pm

eur usd
EUR/USD
EUR/USD signal
46 minutes ago
From
GMT+08:00 11:47
Till
GMT+08:00 15:47
Buy
Buy at
1.1734
Take profit* at
1.1758
Stop loss at
1.1698


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#9

Post by anissophea » Wed Sep 06, 2017 7:08 am

Mudahnya Berniaga : Dari Kosong Menjadi Jutawan - Azizan Osman - RM46



SINOPSIS / DESCRIPTION:


Di dalam buku ini, penulis berkongsi langkah demi langkah berdasarkan pengalam beliau sendiri dalam perniagaan serta membina ramai usahawan bagaimana untuk memulakan perniagaan dari kosong tanpa modal hingga mampu mencecah tahap jualan jutaan ringgit setahun. Perkongsian beliau lebih praktikal dan mudah diaplikasikan oleh sesiapa yang komited bertindak.




Berminat untuk beli ?

KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/mudahn ... njadi.html







TERIMA KASIH

.


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

User avatar

Topic author
anissophea
Junior Member
Junior Member
Posts: 359
Joined: Wed Nov 09, 2016 4:47 pm
Status: Offline

#10

Post by anissophea » Wed Oct 11, 2017 3:33 pm

I AM ME: RAHSIA NIAGA DS VIDA


SINOPSIS / DESCRIPTION:

Dapatkan buku I AM ME: Rahsia Niaga DS Vida sekarang!
Sejak Anugerah Juara Lagu ke-29 pada Januari 2015, penampilan DSV dengan cincin besar bermahkota, aksi gedik menyakitkan hati, dan sebutan dialog jengkel, "Qu Puteh, Qu Puteh, barulah putih..." ibarat jarum panjang ditusuk masuk hingga terpanah terus di fikiran seluruh warga Malaysia. Qu Puteh malam itu seperti 'menjajah' negara, dan DSV sekelip mata tular sebagai subjek sensasi, sekali gus menjadi bahan senda dan parodi komedi.
Namun, pernahkah kita tahu bahawa semua itu bukan aksi spontan DSV, tapi sebaliknya dirancang setahun lebih awal, dan dipersembahkan begitu selepas mengkaji 'human attitude' dan psikologi tingkah laku pengguna. Hasilnya, selepas sehari AJL29, jualan Qu Puteh mencanak naik, permintaan masuk tanpa henti, dan hasil keuntungan mencatat peningkatan berlipat kali ganda!
Rugi jika tidak miliki buku ini. Dapatkan, pelajari, ambil iktibar, dan jadikan pengalaman DSV inspirasi untuk kita sama berjaya sepertinya. Jika tidak dipecahkan ruyung, bagaimana mahu mendapat sagunya. Dan sagu sudah tersedia, hanya menunggu dipecahkan!

--------------------------------
Menyelongkar dan berkongsi kepada anda mengenai:
1. Jatuh Bangun Dato Seri Vida dalam hidup dan perniagaan
2. Cara DSV bangkit daripada kejatuhan
3.Rasionalnya Iklannya yang diluar jangka
4." I AM ME " sebagai persediaan menawan dunia.
--------------------------------

“Buku ini menceritakan rahsia saya dari dahulu sampai sekarang selama 16 tahun membina empayar, segalanya boleh dijadikan panduan sama ada untuk memulakan perniagaan atau ingin lebih berjaya. Semua ini supaya usahawan di luar sana tidak menghabiskan wang begitu sahaja.
(Pengasas Vida Beauty Sdn Bhd, Dato Sri Vida)

“Ramai yang mengata macam-macam tetapi ITBM memilih Datuk Seri Vida kerana beliau lain daripada yang lain dan sangat unik, itulah kekuatan yang ada pada dirinya. Buku seperti inilah yang harus dihasilkan oleh ITBM dan beliau setuju untuk melancarkannya.”

(Pengarah Urusan ITBM, Khair Ngadiron)









Berminat untuk beli ?



KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/i-am-m ... -rm68.html











TERIMA KASIH


http://CariJodohClub.blogspot.com - Perkhidmatan Mencari Jodoh 1 Malaysia

Forexmart