Az azonosítható Asics-stílus témáján azonos azonosított Topics cipők

Post Reply

TOPIC_AUTHOR
yaweocop
Junior Member
Junior Member
Posts: 36
Joined: Fri Jul 12, 2019 4:14 pm
STATUS: Offline

Az azonosítható Asics-stílus témáján azonos azonosított Topics cipők

Post by yaweocop » Tue Oct 01, 2019 6:34 am

Az Asics megpróbálta az újságot „több évvel ezelőtt összegyűjteni a kollekciójukkal.” A tényleges 33-os sorozat valóban unremmarkable volt, és felejthetetlen volt. Valójában a tiszteletreméltó idősek, mint a Nimbus és a Kayano, nem biztosítják az Asics hibásan irányított erőfeszítéseit, hogy javítsák a saját elsődleges változataikat.

Például a Flytefoam beillesztése minden dologra, ami nem a megoldás. Sem a vékony lap tetejére semmilyen emléket nem készít az Asics loyalistákkal kapcsolatban. A tényleges Nimbusnak nincs szüksége a tényleges Flytefoamra, és vissza kell térnie a szelíd, párnázott találkozáshoz.

Valójában a tényleges Metaride valójában egy Metarun redux. Az azonosítható Asics-stílus témáján azonos azonosított Topics cipők. A megosztott középtalp módosított karbamid-peroxid gél, valamint a toe-rugó. Ahelyett, hogy bejárnánk a be nem jelentett helyre, az új 'Asics lábbeli alapvetően megnöveli pontosan, ami jelenleg elérhető.

A tényleges gyártó tulajdonképpen a mankó, mint a mankó, és soha nem az alapja. Amellett, hogy a saját BOSS-jukat az Egyesült Államokkal kapcsolatosan forgatják, nagyon hasonlít a tényleges jel helyesbítésére, mint a triggerre. A közeli piacon a BOSS-módosítások semmilyen mennyisége nem javíthatja a merev utazást egy vékony toe-box mellett.

És azt is hitte, hogy ezekben a napokban a legnagyobb Asics sportcipők voltak? Sok szerencsét ezzel. Megpróbáljuk a legnagyobbat, hogy ne látszódjunk negatívnak, bár.

A számos lábbeli-változatot használjuk az Asics Gel-Kayano 24 cipőcsoportok segítségével. Ha jó Asics loyalist vagy, akkor sok ilyen címet azonosít. A tényleges Roadhawk FF mellett az ilyen típusú verziók több éve közel állnak egymáshoz.

Ez tényleg csak családtag, de a Nimbus huszonegy határozottan az utolsó maroknyi variáció alatt. A tényleges lábujjdoboz összehasonlítható a tényleges 20-hoz, de a tizenkilenchez képest. A tényleges huszonegy nem pontosan a legkönnyebb Nimbus - a tényleges szervezet a Flytefoam segít abban, hogy ezt biztosítsa.

Az asics az elemből, valamint a Nimbus-ról származó anyaggyűjtésből származik, a tényleges nylon felsőrészek, valamint a bevonat valóban luxusnak érzik magukat, valamint a Reebok GL 12000 cipők eladó külső hátsó sarok is ösztönző műanyag vágást tartalmaz. 150 dolláros listaárköltség. Mindannyian olyanok, mint Asics cipők, mint ahogyan az Asics az első talpbetétet használja. A tényleges segélygyűjtemény többé nem osztja fel a tényleges külső talpat 2-re, ezért megszabadulni a tényleges egyenetlenségektől a korábbi verzióktól.