CE FAC CASELE DE PARIURI?

Post Reply
User avatar

TOPIC_AUTHOR
tatka
New Member
New Member
Posts: 9
Joined: Mon Oct 14, 2019 6:30 am
STATUS: Offline

CE FAC CASELE DE PARIURI?

Post by tatka » Tue Oct 29, 2019 10:21 pm

CE FAC CASELE DE PARIURI?
Casa de pariuri este o organizație sau o companie care acceptă pariuri de la betatori. Pariurile sunt acceptate pe evenimente sportive, politice, culturale și alte domenii ale vieții publice. Dacă pariul câștigă, jucătorul primește banii înapoi împreună cu câștigul, atunci când pierde bani, organizatorul litigiului va primi.

Toate rezultatele posibile și piețele de pariuri sunt numite linia. Toate companiile mari au o linie unică și largă pe care o cumpără de la companii specializate, dar unii au și departamentele lor analitice care formează linia pe cont propriu. Organizatorii mici, de obicei, doar copiază linia mai mare.

Linia de licitare reflectă în mare măsură solicitările clienților. BC intern oferă clienților o linie mai profundă pentru turneele interne, scandinavii acoperă mai bine sporturile și competițiile scandinave.

Pentru a rămâne mereu în plus, compania pune Marja în fiecare factor al liniei sale. De exemplu, dacă probabilitatea unui eveniment este de 50/50, atunci nu oferă cote (casetele) 2.00-2.00, ci le subestimează cu câteva puncte, iar jucătorul vede deja citate ca 1.90-1.90. Valoarea marjei depinde de mulți factori, aceasta poate varia de la 1.5% la 15%.

Pentru a reduce riscurile la un nivel minim, acestea limitează suma maximă a pariului. În evenimentele populare, limitele pot ajunge la sute de mii de dolari, iar în evenimentele sportive din diviziile inferioare, rata maximă poate fi limitată la doar câteva zeci de dolari.

În Rusia, casa de pariuri a venit la începutul anilor ' 90 ai secolului trecut, iar după zece ani a început să-și dobândească resursele online. Pentru astăzi, pariurile pe Internet sunt la fel de tipice ca și jocul în punctele de acceptare a pariurilor la sol.

CINE SUNT CASELE DE PARIURI ȘI DE CE AU NEVOIE DE ELE?
Este o persoană sau o companie angajată profesional în parierea pe rezultatul oricăror evenimente, inclusiv o varietate de sporturi și plata câștigurilor clienților.

Pentru ca casa de pariuri să primească un profit, angajații trebuie să poată anticipa rezultatele jocurilor. Responsabilitățile sale includ calcularea coeficienților care dau posibilitatea unui sportiv care vine să câștige bani, să efectueze o operațiune profitabilă. Întinzând o mână de ajutor pentru clienți, satisface și interesele lor, câștigând venituri sub formă de marjă de pariuri.

Calcularea coeficienților, determinarea câștigătorilor și a outsiderilor nu este o sarcină ușoară. Este important să se ia în considerare tot ceea ce poate afecta rezultatul unui joc separat sau un anumit meci de fotbal. O persoană care nu cunoaște sportul nu are capacitatea de a face o analiză detaliată a evenimentului care vine.

Analiștii de case de pariuri ar trebui să fie conștienți de cele mai recente evenimente, să poată gândi logic, să aibă o memorie excelentă, să analizeze nu numai ceea ce este evident, ci și să determine modul în care evenimentele de astăzi vor putea influența jocul viitor. Și acest lucru se poate întâmpla chiar și din cauza unor lucruri minore care nu afectează în mod direct rezultatul:

eveniment în viața personală a unui jucător individual;
condiții meteorologice;
numărul rănilor primite anterior în echipă;
schimbarea climei;
calitatea acoperirii terenului de joc;
ceartă în interiorul echipei;
iluminat;
și, de asemenea, o mulțime de lucruri mici.
Experiența este cel mai important asistent și analist, și Capper. Cu cât mai multe informații a reușit să adune despre turneul viitor, cu atât mai precis va fi prognoza.

Acest agent de pariuri trebuie doar să fie calități, cum ar fi sociabilitatea și bunăvoința. Această specialitate implică o comunicare constantă cu oamenii. În plus față de manifestarea abilităților sale analitice, el trebuie să facă și munca curentă:

înregistrarea clienților și atribuirea numerelor unice;
suport constant de comunicare cu ei;
furnizarea de asistență tehnică non-stop și acceptarea ratelor.
O condiție prealabilă este nedivulgarea datelor personale ale clienților, a informațiilor despre pariurile și câștigurile acestora. Numai clientul însuși și inspectoratul fiscal ar trebui să știe despre profit, unde să enumere o parte din venitul clienților.

Casa de pariuri-lucru nu numai pentru o persoană care operează în mod liber calcule matematice. El va lucra cu oameni de jocuri de noroc, cei care doresc să obțină nu numai profit, ci și emoții, emoții pozitive. Prin urmare, el însuși ar trebui să fie, de asemenea, încurajat și pasionat de profesia sa de a putea inspira clienții să joace.

CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI PENTRU UN JOC DE SUCCES?
Betting-ul există la fel de mult ca sportul în sine, iar popularitatea lor crește doar. Jocurile de noroc sunt acum legate de aproape toate aspectele legate de sport: cine câștigă, scor, statistici. Un mic interes monetar în pariurile pe orice sport poate face un eveniment extrem de interesant.

Termenii sportului pot părea ca un începător cu ceva ireal. Există mulți termeni necunoscuți care ar putea speria un începător interesat, dar nu ar trebui să fie așa. Să ne familiarizăm imediat cu unele dintre elementele de bază ale pariurilor sportive și terminologia lor.