adidas zx flux

Post Reply

Topic author
Ingram Jackson
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: Tue Nov 19, 2019 9:33 am
Status: Offline
Bahamas

adidas zx flux

#1

Post by Ingram Jackson » Tue Nov 19, 2019 9:49 am

ÿþDe schoen begint met een basis van zwart adidas schoenen dames gaas en wordt vervolgens geraakt met kleurrijke afbeeldingen van Artesia High School, Arizona State, de Oklahoma City Thunder en de Houston Rockets. Kleurrijke veters, het Harden-logo in zwart op de tong en een witte zool maken de look compleet. Deze adidas POD S3.1 heeft een bovenwerk van zwart mesh aangevuld met nog meer zwart op de veters, drie strepen en hieltreklip. Het geheel zwarte motief wordt vervolgens verbroken door het witte merkteken op de POD-zool en de minimale branding op het oog en de hiel. Koop adidas POD S3.1 Zwart Wit

De adidas POD S3.1 adidas gazelle komt in een paar kleuren vrij voor de zomer van 2018, inclusief dit bordeauxrode rode thema. Met de tint over het gebreide bovenwerk met tonale branding en suède details, contrasteert het model met adidas zx flux een witte Boost-hiel en EVA-dempende tussenzool, terwijl een bijpassende rode rubberen buitenzool het helemaal afmaakt. Koop adidas POD S3.1 Rood

Je kunt de adidas POD S3.1 Triple White nu toevoegen aan de steeds groeiende lijst met adidas POD S3.1-kleurenschema's die op 2 augustus verschijnen. Deze versie van de adidas POD S3.1 wordt geleverd in een wit gebreid bovenwerk gecombineerd met de Witte plastic middenvoetplaat op de tussenzool. Hieronder vind adidas yung 1 je een POD-zool die bestaat uit Boost in de hiel, high-rebound EVA in de voorvoet en een TPU-middenvoetbrug voor ondersteuning en structuur. Lichtgrijs is te vinden op de ogen / hiellip, terwijl de veters gekleed zijn in een tweekleurig wit / grijs motief.

Adidas Polen heeft een nieuw interactief spel op Instagram gelanceerd om hun nieuwe Adidas Predator-voetbalschoen te promoten. Het bedrijf beweert dat het de eerste game heeft gemaakt in de vorm van een foto-matching game. Naast de poging van Adidas om hun nieuwe schoenplaat eruit te duwen, is dit ook een poging om jonge klanten te bereiken, die we allemaal kennen adidas prophere zijn erg ERG actief op sociale media.

Gebouwd met hetzelfde frame als de Superstar, toonde dit model een extra functie. De Pro Shell heeft een riem voor verstelbare vergrendeling en een andere stijl dan het origineel. De laag uitgesneden sneaker is een favoriet onder sneakerheads en wordt nog steeds geproduceerd. Gebouwd voor gameday en elke dag, de adidas Pro Vision is gebouwd met een ripstop middenvoet kooi en op maat gemaakte prestatiekraag voor flexibele stabiliteit en comfort. Een Bounce-middenzool over de hele lengte zorgt voor responsieve demping, terwijl een visgraattractiepatroon zorgt Image voor een ongeëvenaarde grip, ongeacht het oppervlak van het veld.
MFisco
New Member
New Member
Posts: 3
Joined: Thu Apr 25, 2019 4:28 pm
Status: Offline
United States of America

#2

Post by MFisco » Fri Nov 22, 2019 11:05 pm

Seems pretty nice !

_____________________
https://bionativa.co.uk/Forexmart